prikaz prve stranice dokumenta Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Brajer, M. (2019). Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, Marko. "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer, M. (2019). 'Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

Brajer M. Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895

M. Brajer, "Sadržaj specijaliziranih metabolita i antimikrobna aktivnost ekstrakta začina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396895