Zrinjan, V. (2019). Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, Vedrana. "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan, V. (2019). 'Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
Zrinjan V. Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949
V. Zrinjan, "Utjecaj kondukcijskog sušenja na funkcionalna svojstva zrna kakaa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643949