Krog, M. (2019). Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832
Krog, Martina. "Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832
Krog, Martina. "Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832
Krog, M. (2019). 'Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832
Krog M. Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832
M. Krog, "Fizikalno-kemijska svojstva bagremova meda s područja Krapinsko-zagorske županije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:774832