Car, J. (2016). Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659
Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659
Car, Jana. "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659
Car, J. (2016). 'Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659
Car J. Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 14.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659
J. Car, "Utjecaj patvorenja pčelinjeg voska na sastav i kakvoću meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:727659