Ćurković, P. (2019). Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733
Ćurković, Petar. "Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733
Ćurković, Petar. "Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733
Ćurković, P. (2019). 'Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733
Ćurković P. Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733
P. Ćurković, "Utjecaj hranidbenog menadžmenta na kvalitetu mesa goveda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:176733