Ptiček, B. (2019). Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, Barbara. "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, Barbara. "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček, B. (2019). 'Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
Ptiček B. Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590
B. Ptiček, "Učinkovitost različitih metoda ekstrakcije na izdvajanje piretrina iz dalmatinskog buhača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:506590