prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Reić, N. (2019). Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, Nora. "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić, N. (2019). 'Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

Reić N. Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587

N. Reić, "Zastupljenost sorti i vrsta prerađevina smokve na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:105587