prikaz prve stranice dokumenta Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:451306

Doždor, Lorena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Doždor, L. (2019). Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306

Doždor, Lorena. "Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306

Doždor, Lorena. "Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306

Doždor, L. (2019). 'Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306

Doždor L. Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306

L. Doždor, "Razlike u nutritivnom sastavu brzo i klasično zamrznutog jagodastog voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:451306