prikaz prve stranice dokumenta Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:306991

Emanović, Zrinka
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Emanović, Z. (2019). Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991

Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991

Emanović, Zrinka. "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991

Emanović, Z. (2019). 'Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991

Emanović Z. Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991

Z. Emanović, "Promjene u sadržaju vitamina C tijekom skladištenja brzo i klasično zamrznutih jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:306991