diplomski rad
Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:643412

Janda, Dana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Janda, D. (2019). Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412

Janda, Dana. "Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412

Janda, Dana. "Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412

Janda, D. (2019). 'Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412

Janda D. Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412

D. Janda, "Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643412