prikaz prve stranice dokumenta Sir kao funkcionalna hrana
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sir kao funkcionalna hrana
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:182891

Horvat, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Horvat, I. (2019). Sir kao funkcionalna hrana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891

Horvat, Ivana. "Sir kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891

Horvat, Ivana. "Sir kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891

Horvat, I. (2019). 'Sir kao funkcionalna hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891

Horvat I. Sir kao funkcionalna hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891

I. Horvat, "Sir kao funkcionalna hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891