Horvat, I. (2019). Sir kao funkcionalna hrana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891
Horvat, Ivana. "Sir kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891
Horvat, Ivana. "Sir kao funkcionalna hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891
Horvat, I. (2019). 'Sir kao funkcionalna hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891
Horvat I. Sir kao funkcionalna hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891
I. Horvat, "Sir kao funkcionalna hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:182891