Bedeniković, M. (2019). Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402
Bedeniković, Mateja. "Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402
Bedeniković, Mateja. "Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402
Bedeniković, M. (2019). 'Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402
Bedeniković M. Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402
M. Bedeniković, "Utjecaj sušenja na kemijske i fizikalne karakteristike chia sjemenki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380402