diplomski rad
Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Oplemenjivanje bilja, genetika i biometrika

Citirajte ovaj rad

Martinec, K. (2019). Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, Kristina. "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, Kristina. "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec, K. (2019). 'Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

Martinec K. Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113

K. Martinec, "Tehnologija uzgoja soje za ljudsku prehranu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:193113