Zurak, D. (2019). Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780
Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780
Zurak, Dora. "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780
Zurak, D. (2019). 'Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780
Zurak D. Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780
D. Zurak, "Utjecaj svojstava endosperma zrna kukuruza na in vitro kinetiku probavljivosti škroba u tankom crijevu svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:851780