Gabud, Š. (2019). Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765
Gabud, Štefica. "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765
Gabud, Štefica. "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765
Gabud, Š. (2019). 'Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765
Gabud Š. Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765
Š. Gabud, "Fizikalne, kemijske i imunološke metode u mikrobiologiji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:026765