Krašovec, D. (2019). Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303
Krašovec, Dina. "Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303
Krašovec, Dina. "Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303
Krašovec, D. (2019). 'Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303
Krašovec D. Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2019 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303
D. Krašovec, "Tehnička dorada cvjetnih i voćnih vrsta za potrebe proizvodnje parfema", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017303