Parlov, I. (2020). Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519
Parlov, Iva. "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519
Parlov, Iva. "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519
Parlov, I. (2020). 'Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519
Parlov I. Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519
I. Parlov, "Povezanost sadržaja piretrina i razvojnog stadija cvata dalmatinskog buhača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:678519