Stulić, L. (2020). Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746
Stulić, Lovre. "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746
Stulić, Lovre. "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746
Stulić, L. (2020). 'Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746
Stulić L. Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746
L. Stulić, "Tehnologija proizvodnje i svojstva ninskog šokola", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:247746