Horvatinović, B. (2020). Sladoled dodane nutritivne vrijednosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886
Horvatinović, Barbara. "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886
Horvatinović, Barbara. "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886
Horvatinović, B. (2020). 'Sladoled dodane nutritivne vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886
Horvatinović B. Sladoled dodane nutritivne vrijednosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886
B. Horvatinović, "Sladoled dodane nutritivne vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:073886