prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Rajić, P. (2020). Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, Petra. "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić, P. (2020). 'Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

Rajić P. Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403

P. Rajić, "Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:253403