diplomski rad
Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:586098

Crnčić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Crnčić, I. (2020). Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098

Crnčić, Ivana. "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098

Crnčić, Ivana. "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098

Crnčić, I. (2020). 'Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098

Crnčić I. Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098

I. Crnčić, "Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:586098