prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:777313

Kos, Karlo
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Kos, K. (2016). Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313

Kos, Karlo. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313

Kos, Karlo. "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313

Kos, K. (2016). 'Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313

Kos K. Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313

K. Kos, "Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:777313