Šikić, M. (2020). Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330
Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330
Šikić, Monika. "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330
Šikić, M. (2020). 'Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330
Šikić M. Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330
M. Šikić, "Utjecaj dodatka enzima transglutaminaze na fizikalna i senzorska svojstva pilećih prsa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:412330