diplomski rad
Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:204:723699

Pilatuš, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Pilatuš, K. (2020). Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699

Pilatuš, Kristina. "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699

Pilatuš, Kristina. "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699

Pilatuš, K. (2020). 'Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699

Pilatuš K. Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699

K. Pilatuš, "Utjecaj rane defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Trnjak'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:723699