Petešić, L. (2020). Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, Luka. "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, Luka. "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić, L. (2020). 'Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
Petešić L. Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2020 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710
L. Petešić, "Utjecaj roka i gustoće sjetve na agronomska svojstva soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:553710