Vukošić, K. (2021). Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094
Vukošić, Karlo. "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094
Vukošić, Karlo. "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094
Vukošić, K. (2021). 'Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094
Vukošić K. Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094
K. Vukošić, "Aditivi u proizvodnji mesnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:380094