Hikl, A. (2021). Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572
Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572
Hikl, Ana. "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572
Hikl, A. (2021). 'Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572
Hikl A. Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572
A. Hikl, "Učinak pokrovnih kultura na smanjenje zakorovljenosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:053572