prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:487603

Baule, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Baule, J. (2016). Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603

Baule, Jelena. "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603

Baule, Jelena. "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603

Baule, J. (2016). 'Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603

Baule J. Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603

J. Baule, "Proizvodnja i prerada smokava u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:487603