Sarjanović, J. (2021). Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, Jure. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, Jure. "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović, J. (2021). 'Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
Sarjanović J. Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763
J. Sarjanović, "Utjecaj defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte 'Plavac mali crni' u uvjetima vinogorja Hvar", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:016763