Zebec, M. (2021). Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264
Zebec, Mario. "Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264
Zebec, Mario. "Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264
Zebec, M. (2021). 'Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264
Zebec M. Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264
M. Zebec, "Ljekovita svojstva pčelinjeg otrova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:750264