diplomski rad
Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:385196

Živković, Ljubica
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Živković, Lj. (2021). Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196

Živković, Ljubica. "Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196

Živković, Ljubica. "Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196

Živković, Lj. (2021). 'Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196

Živković Lj. Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196

Lj. Živković, "Segmentacija potrošača autohtonih sireva u Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:385196