Karačić, M. (2021). Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263
Karačić, Martina. "Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263
Karačić, Martina. "Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263
Karačić, M. (2021). 'Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263
Karačić M. Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263
M. Karačić, "Multispektralne analize krumpira u uvjetima povišenih temperatura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:549263