Kartelo, A. (2021). Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898
Kartelo, Anđela. "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898
Kartelo, Anđela. "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898
Kartelo, A. (2021). 'Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898
Kartelo A. Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898
A. Kartelo, "Utjecaj temperaturnog stresa na klorofilnu fluorescenciju kod krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:983898