Pervan, K. (2021). Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809
Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809
Pervan, Klara. "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809
Pervan, K. (2021). 'Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809
Pervan K. Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809
K. Pervan, "Količina magnezija u plodu paprike pri folijarnoj primjeni kalcijevih poboljšivača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:017809