disertacija
Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:179171

Levak, Vladimir
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Levak, V. (2016). Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171

Levak, Vladimir. "Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171

Levak, Vladimir. "Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171

Levak, V. (2016). 'Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171

Levak V. Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171

V. Levak, "Preduvjeti za povećanje konkurentnosti poljoprivrede Republike Hrvatske", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:179171