diplomski rad
Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:961095

Bukal, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Opće stočarstvo

Citirajte ovaj rad

Bukal, L. (2021). Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095

Bukal, Lucija. "Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095

Bukal, Lucija. "Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095

Bukal, L. (2021). 'Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095

Bukal L. Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095

L. Bukal, "Zastupljenost A1 i A2 tipa beta kazeina kod različitih pasmina goveda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:961095