Valentić, M. (2021). Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801
Valentić, Mato. "Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801
Valentić, Mato. "Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801
Valentić, M. (2021). 'Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801
Valentić M. Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801
M. Valentić, "Identifikacija i analiza sastavnica pčelinje peludi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:208801