diplomski rad
Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:916823

Klanac, Petar
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Klanac, P. (2022). Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823

Klanac, Petar. "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823

Klanac, Petar. "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823

Klanac, P. (2022). 'Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823

Klanac P. Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823

P. Klanac, "Anaerobna digestija ostataka iz proizvodnje maslina i maslinovog ulja procesom bioaugmentacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:916823