Ivetac, V. (2016). Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484
Ivetac, Valentina. "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484
Ivetac, Valentina. "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484
Ivetac, V. (2016). 'Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484
Ivetac V. Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484
V. Ivetac, "Utjecaj oplodnje na sadržaj polifenola u grožđu cv. Grk (V. vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:100484