prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:975410

Ljubičić, Lovre
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Ljubičić, L. (2022). Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410

Ljubičić, Lovre. "Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410

Ljubičić, Lovre. "Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410

Ljubičić, L. (2022). 'Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410

Ljubičić L. Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410

L. Ljubičić, "Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:975410