diplomski rad
Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:742372

Klarin, Kim
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Biljna bioraznolikost

Citirajte ovaj rad

Klarin, K. (2022). Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372

Klarin, Kim. "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372

Klarin, Kim. "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372

Klarin, K. (2022). 'Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372

Klarin K. Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372

K. Klarin, "Povezanost sadržaja piretrina i morfoloških svojstva biljaka dalmatinskog buhača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:742372