Novosel, B. (2022). Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800
Novosel, Brigita. "Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800
Novosel, Brigita. "Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800
Novosel, B. (2022). 'Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800
Novosel B. Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800
B. Novosel, "Molekularna identifikacija bakterijskih izolata s kože i škrga brancina i orade iz uzgajališta na otoku Cresu i Vrgadi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:857800