diplomski rad
Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Brleković, V. (2022). Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, Valentina. "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković, V. (2022). 'Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

Brleković V. Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153

V. Brleković, "Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:532153