Štefanac, F. (2022). Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104
Štefanac, Fabijan. "Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104
Štefanac, Fabijan. "Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104
Štefanac, F. (2022). 'Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104
Štefanac F. Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104
F. Štefanac, "Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:643104