Matković, Z. (2022). Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519
Matković, Zvonimir. "Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519
Matković, Zvonimir. "Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519
Matković, Z. (2022). 'Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519
Matković Z. Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519
Z. Matković, "Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:787519