Kovar, M. (2022). Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700
Kovar, Marija. "Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700
Kovar, Marija. "Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700
Kovar, M. (2022). 'Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700
Kovar M. Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700
M. Kovar, "Primjena cinkovih formulacija mikroalgi (Chlorella) u uzgoju borovnica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459700