Bošković, K. (2022). Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970
Bošković, Kristian. "Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970
Bošković, Kristian. "Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970
Bošković, K. (2022). 'Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970
Bošković K. Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970
K. Bošković, "Proces transformacije pčelinje peludi u pčelinji kruh", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502970