Šokec, A. (2023). Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238
Šokec, Antun. "Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238
Šokec, Antun. "Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238
Šokec, A. (2023). 'Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238
Šokec A. Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238
A. Šokec, "Količina kalija i željeza u proizvodima od rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:524238