Budžaki, A. (2023). Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038
Budžaki, Anja. "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038
Budžaki, Anja. "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038
Budžaki, A. (2023). 'Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038
Budžaki A. Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038
A. Budžaki, "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038