diplomski rad
Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:204:013038

Budžaki, Anja
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Budžaki, A. (2023). Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038

Budžaki, Anja. "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038

Budžaki, Anja. "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038

Budžaki, A. (2023). 'Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038

Budžaki A. Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038

A. Budžaki, "Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:013038