Sokolić, M. (2023). Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825
Sokolić, Marko. "Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825
Sokolić, Marko. "Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825
Sokolić, M. (2023). 'Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825
Sokolić M. Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825
M. Sokolić, "Kemijski i masnokiselinski sastav mišićnog tkiva šarana (Cyprinus carpio) pri različitoj učestalosti hranidbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:992825